Умови участі

  • 11 липня 2024
  • 10:00 - 16:00

Правила участі у заході

Організатори роблять все, щоб захід був цікавим для всіх учасників, спілкування на ньому – продуктивним і максимально насиченим, а обмін досвідом – взаємовигідним. Тому участь у заході в якості відвідувача можлива тільки після попередньої реєстрації, верифікації* та повної оплати вхідного квитка*.

Після оплати вхідного квитка Ви отримаєте персональний код, запам'ятайте його або запишіть і обов'язково візьміть із собою на захід. Персональний код значно прискорить процес Вашої реєстрації на заході.

На заході менеджер реєстрації видасть Вам іменний бейдж за Вашим персональним кодом. Запам'ятайте: бейдж є Вашим пропуском. Втрата бейджа рівнозначна втраті права на участь. Будь ласка, щоб уникнути непорозумінь, не знімайте бейдж до закінчення заходу.

Якщо у Вас виникли які-небудь організаційні питання, зверніться до менеджера реєстрації або модератора заходу – і вони направлять Вас до представника Організатора, який швидко вирішить будь-яку Вашу проблему.

Професійна фото- і відеозйомка (зі штатива) дозволена тільки акредитованим представникам преси!

Участь в заході має ґрунтуватися на правилах гідної поведінки. Щоб уникнути непорозумінь, будь ласка, не створюйте конфліктні ситуації та не беріть участі в них. Про всі суперечливі моменти повідомляйте представникам Організатора.

На заході суворо заборонені самовільні рекламні акції та розповсюдження рекламних матеріалів, не погоджених з Організатором.

Організатор залишає за собою право обмежити доступ до заходу особам, поведінка яких спричиняє незручності учасникам заходу, партнерам або представникам Організатора.

Умови повернення коштів за вхідний квиток

Скасування заходу, по будь-якій з можливих причин:

100% повернення при сповіщенні Організатора за 4 дні до заходу, з умовою, що Відвідувач повідомив про неможливість відвідати подію і отримав відповідь, що Організатор прийняв повідомлення.

50% за 2 дні до заходу, з умовою, що Відвідувач повідомив Організатора про неможливість відвідати подію і отримав відповідь, що Організатор прийняв повідомлення.

Після проведення заходу гроші не повертаються